Saturday, January 17, 2009

~cERitErA bA~


hahaha..pcah perot bile igt balik cita2 ba yg satu nih...

dr kecik smpi besa cite ni xpena basi...ba..my atok mmg nk sgt ade antare cucunye kawen dgn spupu sndri..meaning spupu kawen spupu..dr kecik ba cm pena kenen2kan yang tu dgn yang ni...tp smpi skrg cm xberhasil pon..

ba smpai kate kalau kawen spupu dpt kebun..
cite kawen spupu dpt kebun smakin hangat tatkale raye puase lepas...wlaupon yg balik kelntn time raye puase tu ade 3 family je...

nta nape beta rase balik rye pose ari tu cm agk meriah kalau compare dgn raye2 sblom ni..

kitorg pon sgt syok bile ba kate ba upgrade kan tawarn kebun + bunglow..
so ini adelah antare bukti2 or resume yg akn ditapis dan dipertimbangkan =P


:: ini sgt dramatis kerana ini candid.aheemm~ ::

:: ba kate pose2 cmni lg sng terpileh + byk markah ::


k comey :: ba-az

:: fake gile..hahaha ::

:: sharing is caring ::

:: perebutan diantare due bradek xD ::

:: ahernye saye menang..due skaligus = 2 bunglow 2 kebun ::

haha..tu baru siket..kami spupu saling bersaeng..huahuahua..xdela..papepon org kate jodoh tu keje tuhan..kitorg pon amek2 gmbr ni gurau..tp pasal twrn kebun bunglow tu betol la..

de satu hari ni k comey dah nekad.kalau umo die da cecah 28 die xkawen lagi..n abg zamey still single lagi,die kate die kene kawen gak dgn abg zamey..die kate nk xnk abg zamey kene redho..hahaa..gile btol! cm tu beta pon boleh ckp kat david archuleta by the time umo beta 27 beta xkawen lagi archuleta milik beta...mwahaha ;D

ha! de satu lagi hot news ni...time tu wedg abg shhnz..so my aunt ni mst la jmpot sdare mare ba ma kan...nk jdkan crite..ba ade sorg cucu sdare..adk tiri ba punye cucu..family die ni jenis ckp arab2...n keje kebykan dokter...n one guy ni..kire kitorg 2 pupu la kott..die cm muke cine2..ahemm..beta kalau muke cine2 ni mmg agk tertarek siket...beta pon candid gmbr mamat ni sbb time tu dah xde keje..lepak2 da pnt jd flower girl...

few days after the wedg day..beta saje tnjok that pic kat ba n crite psl mamat ni..mule2 beta taw gitu2 je psl mamat ni..then ba pon bg taw die dokte la hape laa..

then,satu hari ni..ba n ummie menjempot beta dr tuition..otw back to home..ba asked me..

ba : adk,adk nk jd gapo besa2 besok??

eemey : nta la ba..nk tgk result spm dlu..

ba : tapi mst ado hok so ye adk nok yak kecik lagi ke

eemey : dokte..( tu mmg cite2 dr kecik lagi.tp xtaw tercpai ke x)

ba : oohh bagoh dek..hok arab tu pon dokte jugok..samo2 dokte

eemey : ha? arab? arab mane?

ba : hok arab adek dok tnjok ko ba tuh..ba xbapo ghapak denge family dio..tp kalu adek nok..ba buleh ughuh ke...

hahaha..rupenye ba still igt cite psl beta tunjok gmbr laki tu kat ba..omg! ba amek serius duhh psl hal tu...beta pon kate la kat ba..xdela ba tu guraw2 je...lgpon laki tu dah besa sgt laa...haha..mmg xah!

aduhaiii...xsngke guraw2 beta ade jgak yg amek serius..bak kate amirul izzat..things happened within our knowledge...acecey abg tu meatured gile skrg sjk masok star >.<

ukies..smpi disini sje coretan beta..jap g ade tuition..adioss rkn2~

6 comments:

Sumayyah said...

haha! hampeh je! bes oo! dpt kebun sekali ngan banglow! hebat2!=)
eeman,,kt sokong dari belakng!
haish! bdk STAR nih..haha!

Ain said...

wow! dpt banglow & kebun? dey! terima je tawaran uh, kawin lah kontrak.. ahaha ;pp LOL!

nurul eeman said...

hahaha..kawen kontrak??

hish! choy2 >.<
haha..tgk r jodoh cmne nnt an xP

aphroditeLilac said...

kak eeman, sye nik laa. x_X

haha. XP

ain nabilah said...

hahhaa..tertarek ngn muke cine?
xDD

x sgke eeman da pk sal jodo da skrg ni..
gudluck eh! =D

nurul eeman said...

bkn pike psl jodo..nk wat cne..sape soh muke org tu cm cine xP